Inspecties Aarding en Bliksem inspecties


Aarding en Bliksem inspecties

Inspectie bliksembeveiliging conform EN-IEC-62305

Een blikseminstallatie heeft in principe een lange levensduur. Door verschillende oorzaken kan de betrouwbaarheid van invloed zijn op de werking op u blikseminstallatie. Regelmatig onderhoud is daarom van belang voor de optimale bescherming. Het is dan ook raadzaam om regelmatig een inspectie hierop uit te laten voeren.

De blikseminstallatie bestaat uit een aantal maatregelen om de schade ten gevolge van blikseminslag te voorkomen of te minimaliseren.

De inspecteurs van Electrical integrity inspection zullen door middel van diverse metingen in de installatie kijken of alles voldoet aan de eisen. Maar ook zal er visueel gekeken worden of uw installatie geen gebreken heeft. De inspectie zal volledig uitgevoerd worden conform de NEN 1014 en/of EN-IEC-62305 en de eventuele aanvullende eisen.

Alle gemeten waardes en visueel opgemerkte afwijkingen zullen mondeling maar ook met een duidelijk herleidbare rapportage met u besproken worden.

Ook kan de inspecteur voor een passend advies en of prijsopgave voor de reparaties zorgen. Uiteraard gebeurt dit alleen op verzoek.

Wilt u een keuring van u blikseminstallatie?

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen, neem dan contact met ons op.

Wij zijn te bereiken via: info@e-ii.nl of telefonisch +31(0)88-520 21 00